O nama


Učili smo od najboljih u ovom poslu, učimo i dalje, već sedamnaest godina znanje pretočeno u asortiman možete pronaći u našoj trgovini Bella Forma.

Nakon preuređenja izvedenog u suradnji sa Studiom Franić/Šekoranja, Bella Forma na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma 3 postao je pravi concept store sa proširenom lifestyle ponudom.

Naša ideja je jednostavna – kvaliteta, funkcionalnost i dizajn. Odabrali smo teži put, a to je vrhunska kvaliteta bez odstupanja u odabiru proizvoda i asortimana. Dom je mjesto mira i harmonije, mjesto susreta sa prijateljima, mjesto kulinarskih užitaka i obiteljskog blagovanja i upravo tome nastojimo prilagodili svoju ponudu.

Dizajnerski promišljeni i oblikovani proizvodi renomiranih brandova krase police Bella Forma trgovine, a asortiman uključuje posuđe, porculan, male kućanske aparate, stolni i kuhinjski accessories, te ostale ambijentalne i dekorativne proizvode, kao i veliki izbor prigodnih poklona, a tu se mogu pronaći i sitnice za djecu...

Novitet su i tematske radionice na kojima se možete uvjeriti u kvalitetu proizvoda i otkrivati nove trendove u kulinarstvu kao i degustirati razne delicije. Blagdanski asortiman posebno je veselje i svake sezone nudimo u cijelosti novi program usklađen sa svjetskim trendovima i ponudom.

Bella Formu pratite i na Facebooku i saznajte sve o novitetima.
Trebate savjet? Kontaktirajte nas.
098 9836 689     info@bellaforma.hr

Tečaj €/kn: 7,53450