Ovlaživač zraka i raspršivač mirisa Millefiori, hydro sphere grey

Millefiori   - #MF-1DUSF
Ovlaživač zraka i raspršivač mirisa Millefiori, hydro sphere grey

299,00 kn
Nazovite nas za narudžbu


Opis proizvoda

Samo nekoliko kapi dovoljno je za ugodnu mirisnu atmosferu! .

Millefiori® mirisi tope se u vodi i mijenjaju se u ugodan olfaktorni doživljaj, stvarajući lijepu mirisnu atmosferu. Millefiori® Hydro također osim moderna i elegantna izgleda, obogaćen je kromatskim redoslijedom osvjetljenja koji će također pridonijeti stvaranju opuštajuće i ugodne atmosfere. Možete također koristiti bilo koje eterično ulje prema svome ukusu. .

TEHNIČKE KARAKTERISITKE:
 • Ulazno napajanje: AC 100 – 240 V, 50/60 Hz
 • Izlazno napajanje: DC 5 V 1000 mA
 • Radni vijek keramičkog diska: +/– 3000 sati
 • Kapacitet spremnika: 150 ml
 • Dimenzije: Ø 12,5 cm x H 12 cm
NAČIN UPOTREBE:
 • Uklonite vanjski i unutarnji poklopac raspršivača.
 • Ulijte običnu vodu (flaširanu ili iz slavine) u spremnik za vodu do maksimalne razine (150 ml).
 • Zatim dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja Millefiori ili nekog drugog eteričnog ulja topivog u vodi u spremnik za vodu.
 • Vratite unutarnji i vanjski poklopac na raspršivač.
 • Položite raspršivač na ravnu i stabilnu površinu, podalje od ruba.
 • Umetnite utikač adaptera u priključnicu za istosmjernu struju iza postolja raspršivača.
 • Utaknite adapter u utičnicu.
Pažljivo pročitati: - Ovaj uređaj mogu koristiti djeca u dobi od 8 godina ili starija i osobe sa smanjenim fizičkim, osjetilnim ili mentalnim sposobnostima ili nedostatkom iskustva i znanja ako su pod nadzorom ili su upućeni u korištenje uređaja na siguran način i razumiju uključene opasnosti. Djeca se ne smiju igrati s uređajem. Djeca ne smiju provoditi čišćenje i održavanje bez nadzora. - Koristiti samo kao difuzor u prostoru; nije namijenjen za korištenje pri inhaliranju. - Koristite u okruženju s temperaturom između 10 °C i 30 °C. - Uređaj smije se koristiti isključivo s priloženom jedinicom za napajanje. - Za optimalno održavanje koristite mineralnu vodu (flaširanu ili vodu iz slavine). Nemojte prekoračiti maksimalnu razinu vode (150 ml). Ulijte vodu prije dodavanja eteričnih ulja ili mirisa za dom. - Nemojte koristiti čista eterična ulja ili mirise za dom bez vode. - Neprestano korištenje difuzora može dugoročno oštetiti proizvod i skratiti njegov životni vijek. - Prije bilo kakvih radova, na primjer, čišćenjem ili punjenjem isključite uređaj. Kada uređaj nije u uporabi ispraznite spremnik za vodu. - Kada je uređaj u uporabi, nemojte skidati poklopac niti pokrivati difuzor. - Često mijenjajte vodu u spremniku kako biste izbjegli nakupljanje prljavštine koje može oštetiti uređaj. - Čistite spremnik za vodu svaki tjedan. Za čišćenje uređaja nemojte koristiti kemijske proizvode (kao što su kiseline, lužine itd.) niti bilo kakve agresivne deterdžente. Nemojte uranjati uređaj u vodu. - U slučaju prodora vode u uređaj, odmah isključite difuzor i ostavite ga da se suši najmanje 3 dana prije ponovnog korištenja. - Isključite uređaj kada nije u uporabi. Proizvođač nije odgovoran za štetu uzrokovanu pogrešnom uporabom uređaja. Naši proizvodi nisu namijenjeni liječenju, preventivnom liječenju i dijagnosticiranju bilo koje bolesti ili zdravstvenog stanja. Preporučujemo korisnicima koji rezerviraju tretman za određenu bolest ili zdravstveno stanje da se prije korištenja difuzorom posavjetuju s kvalificiranim liječnikom. Preporučujemo vam savjetovanje s kvalificiranim aromaterapeutom prije početka aromaterapije