Kitchen Craft

Tvrtku je 1850. godine osnovao Thomas Plant, a bila je specijalizirana za proizvodnju i veleprodaju željezarije i kućanskih proizvoda. Mnogi njihovi kupci još uvijek im se obraćaju starim nazivom Thomas Plant obzirom na zajedničko poslovanje kroz desetljeća i tako odražavajući bogatu baštinu. Godine 1996. promijenili su ime iz Thomas Plant-a u Kitchen Craft kako bi korisnicima pružili više naznaka o onome što rade i počeli se razvijati kao vodeći na tržištu u svim vrstama kuhinjskih i kulinarskih proizvoda i pribora.
Danas je tvrtka dio grupacije Lifetime Brands Inc., vodećeg globalnog dobavljača kuhinjskog pribora, posuđa i ostalih proizvoda koji se koriste u kući.

Kitchen Craft nudi neusporediv izbor pribora za kuhanje, pečenje, pripremu hrane, posluživanje i razne ideje za poklone. S takvim ogromnim izborom proizvoda, teško je vjerovati da su ''specijalizirani'', ali itekako jesu!
Praćenjem ključnih dizajnerskih, kućanskih i kuharskih trendova nastoje pružiti konstantan tok kvalitetnih proizvoda kojima se teško oduprijeti. Dosljedno osvajaju nagrade najboljih prodavača u Velikoj Britaniji, te iznimno cijene i nastoje prilagoditi zahtjeve i očekivanja svih pojedinačnih robnih marki.

Tečaj €/kn: 7,53450