Set vilica za kolač Sambonet Rock Mirror PVD 2Blacj, 6 kom

Sambonet   - #SB52762KA5
Set vilica za kolač Sambonet Rock Mirror PVD 2Blacj, 6 kom

73,90 € 48,00 €

(361,66 kn)
Nazovite nas za narudžbu


Opis proizvoda

Za Sambonet, biti "rock" više je od estetike. Novi pribor za jelo Rock izuzetno je univerzalan, a u isto vrijeme dodaje osobnost i odlučnost stolu: originalan je i dobro dizajniran sa sofisticiranim stilom. Kvadratne linije i debljina nehrđajućeg čelika jedinstveni su, kao i njegov funkcionalan i suvremen stil.
Karakteristike:
  • Materijal: Izrađen od dugotrajnog i kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10. Intenzivnu crnu nijansu PVD 2Black ekskluzivno razvija Sambonet. PVD (Physical Vapor Deposition) sustav bojanja je Sambonet registriran know-how i to je vrhunska tehnologija na tržištu. To nije jednostavan premaz, već je boja vezana za podlogu površina na atomskoj razini, nudeći veliku otpornost na habanje, ogrebotine i stvaranje hrđe ili oksida.
  • Perivo u perilici suđa: da
Održavanje:
  • Rukujte srebrninom i PVD predmetima kao što je naznačeno za predmete od nehrđajućeg čelika. Nikada nemojte koristiti nikakvu vrstu strugala ili čelične vune jer bi trajno oštetili srebrne i PVD površine. Srebro se može sumporirati zbog izlaganja zraku, postajući tamno na više ili manje ujednačen način. To se može dogoditi i kao posljedica kontakta s nekom hranom. To je prirodan proces koji ne oštećuje naslage srebra, ali mijenja njihov izgled. Srebrni sloj mora biti ispoliran kako bi se vratio u prvobitno stanje dobrim proizvodima za poliranje srebra. Pazite da se ovi proizvodi moraju razrijediti samo u toploj vodi.
  • Tečaj €/kn: 7,53450